Επέστρεψε στη Τζένοα ο Παπασταθόπουλος

Παίκτης της Τζένοα θα είναι και πάλι από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαξ Αλέγκρι και να βρει θέση στο ρόστερ της Μίλαν, η οποία τον συμπεριέλαβε στα ανταλλάγματα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Πρινς Μπόατενγκ, που ανήκε και στις δύο ομάδες υπό το καθεστώς της συνιδιοκτησίας.
Στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ των δύο συλλόγων, εκτός του διεθνή Γκανέζου μέσου, οι «ροσονέρι» απέκτησαν επίσης τα δικαιώματα του διεθνή γκολκίπερ, Μάρκο Αμέλια και του 21χρονου επιθετικού, Αλμπέρτο Παλόσκι, ενώ οι «γκριφόνι» πήραν τον νεαρό φορ, Τζιάκομο Μπερέτα, που επίσης ανήκε και στις δύο ομάδες και θα βάλουν στα ταμεία τους και ένα χρηματικό ποσό, το οποίο θα ανακοινωθεί την Πέμπτη.
Όσον αφορά το μέλλον του Παπασταθόπουλου, ο οποίος έπαιξε για μια διετία στην Τζένοα, πριν μετακομίσει το περασμένο καλοκαίρι στη Μίλαν έναντι 8 εκατ. ευρώ, τίποτα δεν μπορεί να εκτιμηθεί ακόμη, από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος θα είναι ο προπονητής της ομάδας της Γένοβας την ερχόμενη σεζόν. Ο Νταβίντε Μπαλαρντίνι θα αποτελέσει πιθανότατα παρελθόν και πρώτος υποψήφιος να τον αντικαταστήσει, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, είναι ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι!