Φέργκιουσον: "Είχα την ευκαιρία να πάω στην Αρσεναλ"

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έδωσε το παρών στο τελευταίο παιχνίδι του Γουόλτερ Σμιθ στον πάγκο της Ρέιντζερς και έκανε μία αποκάλυψη, η οποία ίσως άλλαζε τη μοίρα του αγγλικού ποδοσφαίρου από το 1986 και έπειτα.
“Μου πρότειναν δουλειά στην Άρσεναλ και ήθελα να πάρω τον Γουόλτερ μαζί μου. Νόμιζα ότι θα μπορούσα να τον μεταπείσω όταν ήμασταν μαζί στη Σκωτία. Ήταν να παίξουμε στο Ισραήλ, αλλά δεν γνώριζα ότι τότε ο Γουόλτερ πήγαινε στη Ρέιντζερς. Του είπα ότι είχα την ευκαιρία να πάω στην Άρσεναλ και τον ρώτησα τι πίστευε. Ήταν θετικός λέγοντας ότι πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα και άλλα σχετικά. Οπότε του είπα: “Θα έρθεις μαζί μου;”. Μετά έριξε τη βόμβα ότι πάει στη Ρέιντζερς. Το θέμα με την Άρσεναλ είναι ότι ήθελε άμεση απάντηση αλλά εγώ δεν μπορούσα να την δώσω γιατί πήγαινα στο Μεξικό με την εθνική Σκωτίας. Γι' αυτό η Άρσεναλ μπήκε στο περιθώριο. Ο Γουόλτερ πήγε στη Ρέιντζερς και εγώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”, δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός στο match programme.
Η δήλωση του Φέργκιουσον φέρνει στο φως μία ιστορική γκάφα της διοίκησης των Λονδρέζων, οι οποίοι μπορεί αργότερα να την διόρθωσαν με την πρόσληψη του Αρσέν Βενγκέρ, ωστόσο ο Αλσατός δεν μπορεί να συγκριθεί ως αξία με τον Σκωτσέζο τεχνικό.
contra.gr