Ο Καλδερόν αμφισβητεί τον Μουρίνιο

Έντονη κριτική προς τον Ζοζέ Μουρίνιο άσκησε ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας ότι δεν αρμόζει σε μεγάλους συλλόγους να κατηγορούν τους διαιτητές και ότι θα έπρεπε ο "special one" να συγχαρεί τη Μπαρσελόνα!
Μπορεί οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Τσάμπι Αλόνσο να στήριξαν απόλυτα τον προπονητή τους, ισχυριζόμενοι ότι ο αποκλεισμός στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μπαρσελόνα ήταν έργο της διαιτησίας, όμως για τον Ραμόν Καλδερόν ο υπεύθυνος για τα αποτελέσματα αυτά δεν είναι άλλος από τον Ζοζέ Μουρίνιο. Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Five Live", ο πρώην διοικητικός ηγέτης των Μαδριλένων υποστήριξε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός ζημίωσε τον σύλλογο με το πολεμικό κλίμα που πυροδότησε στη σειρά των ημιτελικών, λέγοντας χαρακτηριστικά "όταν επενδύεις 450.000.000 ευρώ δεν μπορείς να τα ρίχνεις όλα στη διαιτησία".
"Νομίζω ότι αυτό που έκανε, το να μιλάει για την UEFA και τους διαιτητές, ήταν ανεπίτρεπτο. Δεν ταιριάζει με την ιστορία της Ρεάλ. Υποθέτω ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής όμως με το να μιλάει έτσι βλάπτει τη Ρεάλ Μαδρίτης", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Καλδερόν, και συνέχισε το ίδιο επικριτικός.
"Νομίζω ότι οι μεγάλοι σύλλογοι δεν πρέπει ποτέ να κατηγορούν τους διαιτητές για τις ήττες τους. Νομίζω ότι ο ημιτελικός τελείωσε από τον πρώτο αγώνα στο Μπερναμπέου όταν χάσαμε 2-0. Επενδύσαμε 450.000.000 ευρώ τα δύο τελευταία χρόνια για να χτίσουμε μία πολύ σημαντική και δυνατή ομάδα, οπότε αν χάσεις δεν μπορείς να ρίξεις την ευθύνη στους τραυματισμούς, στην κακή τύχη, στον διαιτητή... Εάν χάνεις, πρέπει να συγχαρείς τον αντίπαλό σου".
Ο Καλδερόν δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτά τα σχόλια, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι δεν είναι εγγυημένη η παρουσία του Μουρίνιο στον πάγκο της "βασίλισσας" και τη νέα σεζόν.
"Είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις εδώ επειδή ο κόσμος είναι πολύ απαιτητικός. Υπάρχει πολλή πίεση εδώ. Είπε ότι σκοπεύει να συνεχίσει σε αυτή τη θέση και του χρόνου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις".
sport24.gr