Απάντηση Πεπ στον Μουρίνιο! (video)

Μπορεί να μην το συνηθίζει, όμως ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο, εν όψει του "κλάσικο" αύριο για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ.
Στην συνέντευξη Τύπου της Μπαρσελόνα λοιπόν, ο Καταλανός τεχνικός τεχνικός κατηγόρησε το συνάδελφό του για παιχνίδια... μυαλού, σχολιάζοντας: «Στις συνεντεύξεις Τύπου ο Μουρίνιο είναι ο γ...ς αφεντικό. Δεν μπορώ να τον ανταγωνιστώ. Σε αυτό το παιχνίδι είναι πρώτος και δεν μπορώ να κάνω το ίδιο εγώ».
«Είπα πως η Ρεάλ άξιζε να πάρει το Κύπελλο και της έδωσα συγχαρητήρια. Δεν έριξα τις ευθύνες στο διαιτητή, ποτέ δεν το έκανα αυτό. Προσπαθώ να μάθω πράγματα μέσα στο γήπεδο όταν αντιμετωπίζω τον Μουρίνιο. Εκτός γηπέδου όμως δεν προσπαθώ να πάρω τίποτα από αυτόν. Κάποιος μπορεί να αγωνιστεί με διάφορα μέσα. Οι μέθοδοι που εφαρμόζει εκείνος είναι πολύ καλές. Αν και η Μπαρσελόνα θέλει έναν τέτοιο προπονητή, εγώ δεν κάνω για αυτή τη δουλειά. Η Μπαρσελόνα θα πάει στο Μπερναμπέου για να υπερασπιστεί το καλό ποδόσφαιρο. Ο Μουρίνιο "έχει φάει ψωμί" στη Βαρκελώνη και το ξεχνάει», συμπλήρωσε.