Ο Τζορτζ Τζιλέτ νόμιζε ότι ο Στίβεν Τζέραρντ ήταν γκέι!

Εδώ και λίγες ημέρες έχει κυκλοφορήσει στην Αγγλία ένα βιβλίο με τίτλο «44 μήνες με ένα ζευγάρι καουμπόηδες» του βραβευμένου δημοσιογράφου Μπράιαν Ριντ.
Ο γνωστός οπαδός της Λίβερπουλ προσπαθεί να φωτίσει την περίοδο που η αγαπημένη ομάδα του έπεσε στα χέρια των Τζορτζ Τζιλέτ και Τομ Χικς, περίοδος που πολλοί τη χαρακτήρισαν «καταστροφική». Ο Ριντ φέρνει στο προσκήνιο ανέκδοτες ιστορίες που αποδεικνύουν την… ασχετοσύνη των δύο Αμερικανών με το ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Κάποια στιγμή ο Τζιλέτ διάβασε ότι ο Στίβεν Τζέραρντ θα παντρευόταν τη μακροχρόνια σύντροφό του Άλεξ (σ.σ.: Κέραν). Αμέσως τον έπιασε κρύος ιδρώτας και τηλεφώνησε στον Χικς για να του πει ότι ο αρχηγός της ομάδας ήταν γκέι! Ο Χικς τον ενημέρωσε ότι η λέξη «partner» στην Αγγλία μπορεί να αναφέρεται για άτομο του άλλου φύλου, καθώς και ότι το Άλεξ ήταν γυναικείο όνομα!
Άλλη μια ιστορία που έρχεται στο φως έχει να κάνει με συνομιλία του Τζιλέτ με τον Μπενίτεζ για τις μεταγραφές. «Θα σου δώσω 50 εκατ. στερλίνες και ό,τι πάρουμε από το… ντραφτ» είπε ο Τζιλέτ, νομίζοντας ότι στο αγγλικό πρωτάθλημα, όπως και στο NBA, υπάρχει το ντραφτ!