Στα γκρι του χρόνου η Λίβερπουλ

Την παρθενική της εμφάνιση έκανε την Πέμπτη (14/04) η εκτός έδρας φανέλα της Λίβερπουλ για τη νέα περίοδο, με αρκετούς παίκτες από τη βασική ομάδα να πρωταγωνιστούν στο διαφημιστικό σποτ.
O πιο άνετος απ' όλους του παίκτες έδειξε ο Τζέιμι Κάραχερ, ο οποίος έχει συνηθίσει σε παρόμοιες στιγμές. "Το σημαντικότερο όμως είναι να κερδίσουμε φορώντας αυτή”, τόνισε ο Άγγλος αμυντικός, ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα με το γκρι χρώμα της νέας εμφάνισης, η οποία έχει ακόμα ασημί και κόκκινο.
“Eίναι άνετη και δείχνει ωραία. Είναι το πιο σημαντικό ότι είσαι έξω και παίζεις”, δήλωσε ο Στίβεν Τζέραρντ, συμπληρώνοντας ότι τον τιμά να βλέπει ανθρώπους που φοράνε φανέλες με το όνομά του. “Ακόμα θυμάμαι τον πρώτο που είδα να φορά φανέλα με το όνομά μου. Δεν είχα παίξει παρά μερικά παιχνίδια με τη Λίβερπουλ. Είναι εκπληκτικό συναίσθημα και με κολακεύει”, συμπλήρωσε ο Άγγλος μέσος.
Στη φωτογράφιση συμμετείχαν ακόμα οι Ντιρκ Κάουτ και Πέπε Ρέινα. Ο Ισπανός αρκέστηκε να δηλώσει: “Ελπίζω η νέα φανέλα να μας φέρει περισσότερη τύχη”...
contra.gr