Μέτοχος των «κόκκινων» ο ΛεΜπρον Τζέιμς!

Ιστορική συνεργασία μεταξύ του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Τζον Χένρι ανακοινώθηκε, με τον αμερικανό σούπερ σταρ να αποκτά ένα ποσοστό μετοχών της Λίβερπουλ που ανήκει στην εταιρία του αμερικανού επιχειρηματία. Μια ιστορική συμφωνία που φέρνει έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές και μια από τις ιστορικότερες ποδοσφαιρικές ομάδες κοντά αποκαλύπτει η Wall Street Journal.
Η συμφωνία στην οποία έφτασε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με την Φένγουεϊ που ανήκει στον Τζον Χένρι αναφέρει ότι ο Τζέιμς θα αποκτήσει ένα ποσοστό μετοχών στην αγγλική ομάδα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας επαγγελματίας αθλητής που βρίσκεται ακόμη στην κορυφή θα βρεθεί στο μετοχολόγιο μιας ομάδας με το μέγεθος της Λίβερπουλ που είναι από τις πιο γνωστές ομάδες στον πλανήτη.
Ο Τζέιμς δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από την συμφωνία και δεν μπορεί να περιμένει να φορέσει μια φανέλα της Λίβερπουλ και να επισκεφτεί το Άνφιλντ.
«Την πρώτη φορά που πάτησα σε ένα γήπεδο του ΝΒΑ έγινα επιχειρηματίας», είπε ο Τζέιμς που δεν έχει κρύψει ότι επιθυμεί να κατακτήσει και τον επιχειρηματικό τομέα πέρα από τον αθλητικό και συνέχισε: «Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα».
Από την άλλη, ο κομισάριος του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Στερν δήλωσε: «Πιστεύω ότι αυτή η συνεργασία είναι καταπληκτική και με το καινούριο ενδιαφέρον τους στην Λίβερπουλ, ο ΛεΜπρόν και ο Μάβερικ Κάρτερ δεν θα βελτιώσουν μόνο τις ευκαιρίες τους στην παγκόσμια αγορά των σπορ αλλά θα αποκτήσουν και μια καλύτερη κατανόηση όλων όσων συνδέονται με την λειτουργία και την εκτίμηση των αθλητικών επιχειρήσεων».