Ροσέλ: "Θα ρίξουμε νέα 5άρα στη Ρεάλ"!

Ο τελικός του Κόπα Ντελ Ρέι στο "Μεστάγια" πλησιάζει και οι Καταλανοί είναι εκείνοι που πέταξαν πρώτοι το γάντι στους Καστιγιάνους. "Ποντάρω στο 5-0 για να μη χαλάσει το έθιμο", τόνισε το αφεντικό της Μπαρσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, με τον πρόεδρο της τοπικής κυβέρνησης Άρτους Μας να δηλώνει ότι θα σταματήσουν στα... τέσσερα!
Οι δύο επιφανείς άνδρες της Καταλωνίας είχαν συνάντηση την Πέμπτη προκειμένου να συζητήσουν για μία εκστρατεία συγκέντρωσης φαγητού για άπορους ανθρώπους, και στο πλαίσιο αυτού του ραντεβού δεν έκρυψαν την πολύ μεγάλη αισιοδοξία τους για την σύγκρουση της 20ης Απριλίου με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
"Ποντάρω σε ένα σκορ 5-0 για να κρατήσουμε το έθιμο", ήταν η φαρμακερή ατάκα του προέδρου της Μπαρσελόνα, ορμώμενος προφανώς από την ιστορική πεντάρα με την οποία φιλοδώρησε η Μπαρσελόνα τη Ρεάλ στο ντέρμπι πρωταθλήματος του πρώτου γύρου στο Καμπ Νου.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της τοπικής κυβέρνησης της Καταλωνίας (Generalitat), Άρτουρ Μας, θέλησε να κάνει... σκόντο στη "βασίλισσα" ενόψει του αγώνα στο "Μεστάγια", λέγοντας χαρακτηριστικά:
"Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος, θα νικήσουμε μόνο με 4-0, με το νούμερο αυτό να συμπίπτει με τις ρίγες που υπάρχουν στη σημαία της Καταλωνίας".
sport24.gr