Ο Ρονάλντο παρουσίασε τον Αντριάνο

Καμιά φορά οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Αυτό ισχύει και για την μεταγραφή του Αντριάνο στην Κορίνθιας με τον φίλο του Ρονάλντο, πρώην παίκτη της ομάδας και νυν μάνατζερ να κάνει την παρουσίαση. Το «φαινόμενο» έδωσε... πάσα στον «αυτοκράτορα» και το θέαμα ήταν απολαυστικό με τους δύο... εύσωμους κυρίους να μην θυμίζουν και πολύ τους ποδοσφαιριστές που θαύμαζε όλος ο κόσμος πριν από μερικά χρόνια.
Ο Αντριάνο παρά τα πολλά κιλά που κουβαλάει, βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στην Κορίνθιανς, αφού έλυσε το συμβόλαιό του με τη Ρόμα και θα κάνει το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 22 Μαΐου κόντρα στην Γκρέμιο στο Πόρτο Αλέγκρε.
Η παρουσίαση έγινε σε έναν σύνδεσμο της ομάδας που ονομάζεται «República» και ο Αντριάνο πόζαρε με φανέλα που ανέγραφε «Do império à república», δηλαδή «από αυτοκράτορας... δημοκράτης».
«Ο Ρονάλντο ήταν εδώ και βρήκα μια οικογένεια να με υποδέχεται στην Κορίνθιανς. Έχω τη θέληση να δουλέψω. Στη Ρώμη είχα τρεις τραυματισμούς, αλλά έμαθα πολλά και αυτήν την εμπειρία. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το τι μπορώ να κάνω...», είπε στις πρώτες δηλώσεις του ο Αντριάνο κι εμείς θα του συνιστούσαμε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι λίγη δίαιτα!