Νίκη τίτλου

Μια πολύ σημαντική νίκη με 0-1 επί της Βαλένθια, πέτυχε το βράδυ της Τετάρτης η Μπαρσελόνα στο Μεστάγια. Η νίκη αυτή σε βάρος ενός πολύ δυνατού αντιπάλου όπως απέδειξαν ότι είναι οι “Νυχτερίδες”, φέρνει τους Καταλανούς ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο του φετινού πρωταθλητή.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν πολύ για να πάρουν τη νίκη και έδειξαν τα δόντια τους από την αρχή της συνάντησης. Όμως οι φιλοξενούμενοι με κύριο εκφραστή τους στην επιθετική τους δραστηριότητα τον Λιονέλ Μέσι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με το γκολ που σημείωσε στο 77ο λεπτό ύστερα από πολύ όμορφη ενέργεια του Αντριάνο από αριστερά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αργεντίνος απείλησε την εστία του Γκουαϊτά σε άλλες τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις.
Οι συνθέσεις:
Βαλένθια: Γκουαϊτά, Στανκεβίτσιους, Ντεαλμπέρτ, Ρικάρντο Κόστα, Άλμπα, Τίνο Κόστα (85' Ίσκο), Μπανέγκα, Χοακίν (45' Σολδάδο), Μαθιέ (82' Ζόνας), Μάτα, Πάμπλο.
Μπαρσελόνα: Πίντο, Άλβες, Πικέ, Μπούσκετς, Αμπιντάλ, Μασκεράνο (63' Πέδρο), Τσάβι, Αντριάνο (82' Μάξουελ), Ινιέστα (87' Κεϊτά), Μέσι, Βίγια.