Σφοδρή επίθεση Ετό σε δημοσιογράφο

ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ; «ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ». «ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ»! Εντάξει, ο δημοσιογραφικός κλάδος δεν είναι συμπαθής (όχι μόνο εδώ, αλλά και παγκοσμίως), αλλά ο Ετό το παράκανε όταν δεν του άρεσε μια ερώτηση και «την έπεσε» σε έναν συμπατριώτη του δημοσιογράφο. Τον οποίο μάλιστα απείλησε με απόλυση, συστήνοντάς το αυτό στο αφεντικό του.
Το ξέσπασμα του Ετό ήταν για ερώτηση του Καμερουνέζου δημοσιογράφου Μούσα Τάντιαν του τηλεοπτικού σταθμού “Equinoxe” στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Σενεγάλη κατά τον οποίο το Καμερούν ηττήθηκε με 1-0.
«Ήρθε η ώρα για τη γενιά σας να αποσυρθεί», ρώτησε και ακολούθησε η σφοδρή επίθεση του Ετό, που συνοψίζεται στα παρακάτω αποσπάσματα: «Νομίζω ότι εσύ θα πρέπει να αποσυρθείς. Αναρωτιέμαι αν είσαι από το Καμερούν κι αν είδες το ίδιο παιχνίδι που είδαμε κι εμείς. Γιατί δεν νομίζω πως είσαι από το Καμερούν. Και θα μιλήσω με τον ιδιοκτήτη του καναλιού που δουλεύεις γιατί δε νομίζω ότι αξίζει να δουλεύεις γι αυτό το θαυμάσιο μέσον (…) Είμαι 30 χρονών , έχω κερδίσει τα πάντα στην καριέρα μου , εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο και εκπροσωπώ επάξια την πατρίδα μου και την Αφρική , ενώ άνθρωποι όπως εσύ δεν αξίζει να υπάρχετε. Το λέω και το εννοώ ότι θα μιλήσω με το αφεντικό σας αφού δεν αξίζει να δουλεύετε γι αυτό το κανάλι».
Για τη ιστορία: Όπως έγινε γνωστό ο συντάκτης δεν απoλύθηκε (τουλάχιστον προς το παρόν) και ο Ετό του ζήτησε αργότερα συγγνώμη για το ξέσπασμά του.
harddog-sport.blogspot.com