Κρκιτς: Μου άφησε πικρή γεύση το αποτέλεσμα

Τη δυσαρέσκεια του για το ότι δεν είχαν την απαιτούμενη καλή εμφάνιση στην αναμέτρηση με τη Σεβίλλη, εξέφρασε ο επιθετικός άσος της Μπαρσελόνα, Μπόγιαν Κρκιτς. Ο ίδιος επεσήμανε πως το αποτέλεσμα του άφησε πικρή γεύση στο στόμα και προτιμάει να κερδίζει με την ομάδα του. Πάραυτα, εκτίμησε και τον ένα βαθμό που πήρε η ομάδα του, έτσι αυξήθηκε στους πέντε βαθμούς η διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
«Δεν μπορέσαμε να παίξουμε όσο καλά παίζουμε συνήθως, αν και είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από την ισοπαλία. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορούσα, αλλά το αποτέλεσμα μου άφησε μια πικρή γεύση στο στόμα», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός επιθετικός και συμπλήρωσε: «Είναι ξεκάθαρο ότι προτιμάμε να νικάμε, αλλά μετά από ένα τόσο σκληρό ματς όπως αυτό, εκτιμούμε τον πόντο που πήραμε».
Σχετικά με τη μάχη με τη Ρεάλ για τον τίτλο του πρωταθλητή, δήλωσε: «Η Primera Division είναι μια μακρά περίοδος και κάθε αναμέτρηση είναι διαφορετική. Δεν μπορούμε να μείνουμε στον αγώνα με τη Σεβίλλη, αφού είναι πολύ σημαντικό να το ξεπεράσουμε και να δούμε τη συνέχεια».