Πιστός στη Μαρσέιγ ο Ντεσάμπ

Σε δηλώσεις σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο της Μαρσέιγ προέβη ο Ντιντιέ Ντεσάμπ. Ο Γάλλος τεχνικός που οδήγησε πέρυσι την ομάδα του μεγάλου λιμανιού στον τίτλο, διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μαρσέιγ στο τέλος της χρονιάς παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο.
Συγκεκριμένες πηγές αναφέρουν ότι Ρόμα, Τσέλσι, Λίβερπουλ καλοβλέπουν το ενδεχόμενο να έχουν στον πάγκο τους τον Γάλλο τεχνικό, αλλά ο ίδιος δήλωσε στην γαλλική εφημερίδα «Εκίπ»: « Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι τα ματς με τη Ρεν για το πρωτάθλημα, που μπορεί να κρίνει τον τίτλο, αλλά και την ρεβάνς κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Κατόπιν αυτών των αγώνων, υπάρχει ένας τελικός κυπέλλου, το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και ίσως τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα αυτά είναι αρκετά για να με κρατούν πλήρως απασχολημένο και να μην έχω χρόνο να σκεφτώ τίποτα άλλο».
Στην ίδια εφημερίδα μίλησε κι ο πρόεδρος των Μαρσεγέζων ο Ζαν Κλοντ Ντασιέ, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι ο Ντεσάμπ θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας του. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι τη Δευτέρα το μεσημέρι γευμάτισαν μαζί και αν ο Ντεσάμπ σκέφτεται να φύγει, τότο το κρύβει με απόλυτη επιτυχία. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να δείξει, ότι ο Γάλλος τεχνικός του έδωσε να καταλάβει πως επιθυμεί να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ιστορικής ομάδας.