Τέρεκ: «Χρυσάφι» στα πόδια του Φορλάν!

Μια άκρως δελεαστική πρόταση στον Ντιέγκο Φορλάν ετοιμάζει η «μικρή» αλλά άκρως φιλόδοξη Τέρεκ Γκρόζνι. Η ομάδα από την Τσετσενία σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ προσφέρει στον Ουρουγουανό άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης διετές συμβόλαιο με αποδοχές που ξεκινάνε από 7.5 εκατ. ευρώ και φτάνουν τα 10 τον χρόνο, ανάλογα με τα γκολ που θα πετύχει ο παίκτης και το ενδεχόμενο πρόκρισης σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Όμως τα «δέλεαρ» της Τέρεκ, που στον πάγκο της κάθεται ο Ρουντ Γκούλιτ δεν σταματάνε εδώ. Εφόσον ο 31χρόνος στράικερ πει το «ναι» τότε θα λάβει δύο πολυτελέστατα αμάξια, δικό του σπίτι και ιδιωτική ασφάλεια.
Σύμφωνα με τη «Marca» η πρόταση έγινε στον Φορλάν από εκπρόσωπο της ρωσικής ομάδας στη Μαδρίτη. Ωστόσο η ισπανική ομάδα υποστηρίζει πως ακόμα η πρόταση δεν έχει επίσημο χαρακτήρα. Μάλιστα ο εκπρόσωπος της Τέρεκ δεν είναι καν Ρώσος καθώς μίλαγε στα γαλλικά. Ο Φορλάν είχε δηλώσει πριν από μερικούς μήνες πως είναι έτοιμος να εξετάσει προσεκτικά μια καλή πρόταση εφόσον του γίνει.
Η Τέρεκ Γκρόζνι «μπήκε» στον χάρτη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου τον Ιανουάριο όταν ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ολλανδού Ρουντ Γκούλιτ στον πάγκο της. Πέρυσι τερμάτισε στην 12η θέση του ρωσικού πρωταθλήματος (συμμετέχουν 16 ομάδες) και έχει κατακτήσει μόλις ένα τρόπαιο, ένα Κύπελλο Ρωσίας το 2004.
Ωστόσο βασικός χρηματοδότης της είναι ο πανίσχυρος κυβερνήτης της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ ενώ έχει και την οικονομική στήριξη από Τσετσένους επιχειρηματίες που ζουν στη Μόσχα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ρωσίας. Μάλιστα εκτός από τον Φορλάν, η Τέρεκ φέρεται να ενδιαφέρεται και για τον Βραζιλιάνο, Ρονάλντο που ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση τον περασμένο μήνα.
GOAL News