Επική πρόκριση η Ίντερ!

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς στο Μόναχο, η Ιντερ έδειξε καρδιά πρωταθλήτριας και επικρατώντας 3-2 της Μπάγερν πήρε την πρόκριση στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα γκολ για την ομάδα του Μονάχου, που είχε επικρατήσει 1-0 στο Μιλάνο, πέτυχαν οι Γκόμεζ (21'), Μίλερ (31') ενώ για τους Ιταλούς σκόραραν ο Ετό (7'), ο Σνάιντερ (63’) και ο Πάντεφ (88').
Μπορεί η Ίντερ να μπήκε δυνατά και μάλιστα να βρήκε πρώτη το δρόμο προς τα δίχτυα μόλις στο 4' με τον Ετό αλλά το πρώτο ημίχρονο ανήκει στους γηπεδούχους. Πιο συγκεκριμένα, στο 21' ο Γκόμεζ εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Ζούλιο Σέζαρ σε σουτ του Ρόμπεν και έφερε το ματς στα ίσια.
Στη συνέχεια, ο Ρόμπεν σε μια από τις γνωστές επελάσεις του από την αριστερή πλευρά θέλησε να βρει τον Γκόμεζ, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Τιάγκο Μότα, στρώθηκε στο Μίλερ που με πλασέ έκανε το 2-1. Στο 41' η Μπάγερν έχασε την ευκαιρία να τριπλασιάσει τα τέρματά της καθώς ο Μίλερ σε κόντρα με τον Ρανόκια έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Η Ίντερ βέβαια δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα καθώς στο β' ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 62' ο Ετό έστρωσε ωραία τη μπάλα στον Σνάιντερ με τον Ολλανδό να πιάνει μονοκόμματο σουτ και να ισοφαρίζει για την ομάδα του Μιλάνου. Το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά και δύο λεπτά πριν το τέλος ο Γκόραν Πάντεφ, πάλι μετά από ατομική ενέργεια και πάσα του MVP Σάμουελ Ετό, χάρισε μια επική πρόκριση στην κάτοχο του τίτλου.