Ο δημοφιλής Τζαβέλλας

Το τελευταίο διήμερο ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει την... τιμητική του, καθώς προπονείται στη Νέα Σμύρνη με την εθνική ομάδα. Ο πρώην «κυανέρυθρος» αμυντικός, που διαπρέπει στη Γερμανία με τα χρώματα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, διατηρεί υψηλά ποσοστά δημοτικότητας στους φίλους του Πανιώνιου.
Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο αυτό που διαδραματίστηκε χθες, όταν ένας θεατής της προπόνησης σηκώθηκε από τη θέση του και είπε απευθυνόμενος στον 23χρονο αμυντικό «έλα ρε Γιώργο, δείξε στους Γερμανούς ποιοι είναι οι Ελληνες». Προφανώς ο εν λόγω φίλαθλος ήταν επηρεασμένος από το μνημόνιο και την πολιτική που ακολουθεί η Γερμανία έναντι της Ελλάδας κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης.
Ο Τζαβέλλας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιώνιου και ανέφερε: «Παίζουμε κόντρα σε μία από τις αδύναμες ομάδες του ομίλου, όπως είναι η Μάλτα, όμως χρειάζεται να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή και σοβαρότητα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας». Για την προσπάθεια του Πανιώνιου στη Super League τόνισε: «Πιστεύω πραγματικά πως σε καμία περίπτωση ο Πανιώνιος δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την παραμονή του στην κατηγορία».
Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο διεθνής αμυντικός κοντραρίστηκε σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Κονέ, τον οποίο έστειλε με ζαλάδα στα... πιτς. Αν και αρχικά ο μέσος της Μπρέσια παραπατούσε, τελικά δεν είχε κάτι σοβαρό.
GOAL News