Και η Άρσεναλ για Ρέινα

Η Άρσεναλ ηττήθηκε με 1-2 από την Μπέρμιγχαμ στον τελικό του Λιγκ Καπ, με την άμυνα των «κανονιέρηδων» να θυμίζει… παιδική χαρά. Έτσι, η «Daily Star» βρήκε την αφορμή να δημοσιεύσει, πως οι «κανονιέρηδες» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Πέπε Ρέινα.
Οι Μανουέλ Αλμούνια και Λούκας Φαμπιάνσκι δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη κάτω από τα γκολπόστ της Άρσεναλ, ενώ ο Βόιτσεχ Στσέζνι, που είχε δείξει καλά στοιχεία, δεν έκανε καλή εμφάνιση απέναντι στην Μπέρμιγχαμ. Έτσι, αγγλικά δημοσιεύματα θέλουν τους «κανονιέρηδες» να έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Ρέινα, για τον οποίο είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 20 εκατομμύρια λίρες.
Ωστόσο, μόνο εύκολη δεν είναι η υπόθεση του Ισπανού πορτιέρο της Λίβερπουλ, αφού βρίσκεται και στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Άλεξ Φέργκιουσον να βλέπει στο πρόσωπό του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Φαν ντερ Σάρ.
Το δημοσίευμα της «Daily Star» αναφέρει ακόμα ότι οι κόκκινοι, σε μία προσπάθεια να κρατήσουν τον πρώην τερματοφύλακα της Μπαρσελόνα στο «Άνφιλντ», του πρόσφεραν νέο συμβόλαιο με αποδοχές που φτάνουν τις 110.000 λίρες την εβδομάδα. Ο Ρέινα όμως δήλωσε πρόσφατα, πως θέλει να αγωνιστεί την επόμενη περίοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που για την ώρα φαντάζει δύσκολο για τη Λίβερπουλ.