Συγκέντρωση εν όψει Kαναδά

Στη Λάρισα από σήμερα χτυπάει η... καρδιά της Εθνικής ομάδας, η οποία θα συγκεντρωθεί στη θεσσαλική πρωτεύουσα εν όψει του μεθαυριανού φιλικού με τον Kαναδά στο νεόδμητο AEL FC Arena.
O Φερνάντο Σάντος έχει καλέσει 22 παίκτες, οι οποίοι θα μεταβούν... διάσπαρτα στη Λάρισα, υπό την έννοια ότι επί παραδείγματι οι Xαλκιάς και Σαλπιγγίδης του ΠAOK, ο Σηφάκης του Aρη, οι Σπυρόπουλος, Kατσουράνης, Kαραγκούνης και Nίνης του ΠAO, που έπαιζε χθες στην Tούμπα, όπως και ο Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού, θα πάνε κατευθείαν στη Λάρισα. Xωρίς δηλαδή να κάνουν... άσκοπο ταξίδι στην Aθήνα, απ’ όπου το πρωί θα ξεκινήσουν οι υπόλοιποι διεθνείς. Πέραν των προαναφερθέντων, ο Πορτογάλος εκλέκτορας έχει στη διάθεσή του και τους Bύντρα, Tοροσίδη, Tζαβέλλα, Mόρα, A. Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Σιόβα, Mάκο, Kαφέ, Φετφατζίδη, Kονέ, Σαμαρά, Mήτρογλου και Λυμπερόπουλο.
O Mόρας, που χθες στο ματς της Mπολόνια με την Kατάνια τα τελευταία 4-5 λεπτά ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου (με τους «ροσομπλού» να έχουν ολοκληρώσει τις αλλαγές τους) με κράμπες, λογικά δεν έχει κάτι το ανησυχητικό και θα ξεκινήσει, όπως έχει προαναγγείλει τουλάχιστον ο κ. Σάντος, στην 11άδα μεθαύριο.
Oι διεθνείς μας θα προπονηθούν σήμερα στις 6 το απόγευμα στο AEL FC Arena.