ΜακΚόιστ στη Ρέιντζερς

Ο Αλι ΜακΚόιστ ανακοινώθηκε επίσημα πως θα είναι ο επόμενος προπονητής της Ρέιντζερς, καθώς το συμβόλαιο του Γουόλτερ Σμιθ με την ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Η διοίκηση του συλλόγου της Γλασκώβης κατέστησε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση πως ο νυν βοηθός προπονητή θα διαδεχθεί τον Σμιθ στον πάγκο, κάτι για το οποίο υπήρχε σχεδόν απόλυτη βεβαιότητα από το... 2007, χρονιά κατά την οποία μαζί επέστρεψαν στην τεχνική καθοδήγηση του συλλόγου.
“Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να ανακοινώσουμε ότι ο Αλι ΜακΚόιστ θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας μας. Πρόκειται για έναν φανατικό υποστηρικτή της ομάδας, που υπηρέτησε το σύλλογο πιστά τόσο σαν παίκτης όσο κι από το προπονητικό πόστο που κατέχει. Η συνεισφορά του στην επιτυχημένη πορεία του συλλόγου μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν σπουδαία και γι' αυτό αισθανόμαστε σίγουροι ότι είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος να διαδεχθεί τον Γουόλτερ Σμιθ”, αναφέρεται σε γραπτή δήλωση του εκτελεστικού διευθυντή των “Τζερς”, Μάρτιν Μπάιν.
Ο Αλι ΜάκΚόιστ αναμένεται ν' αναλάβει με συμβόλαιο ενός έτους την τεχνική ηγεσία της Ρέιντζερς, ενώ βοηθός του θα είναι ο Κένι ΜακΝτάουελ, ο οποίος επίσης κατέχει τώρα πόστο στο προπονητικό τιμ του συλλόγου. Σε 581 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρέιντζερς σαν παίκτης, ο ΜακΚόιστ είχε σημειώσει 355 γκολ.
GOAL News