Σέρχιο Ράμος μεν χωρίς Πάτο δε...

Η Μίλαν σύμφωνα με το ιταλικό ιστολόγιο «tuttomercatoweb.com», ενδιαφέρεται να εντάξει τον Σέρχιο Ράμος της Ρεαλ Μαδρίτης στο δυναμικό της, την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η μετακίνηση αυτή μπορεί να ολοκληρωθεί, εάν οι «ροσονέρι» καταβάλουν στους «μερέγχες» το ποσό των είκοσι εκατομμυρίων ευρώ. Στην συμφωνία, μάλιστα δεν θα προστεθεί σαν αντάλλαγμα ο Αλεχάντρε Πάτο.
Για τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Μίλαν, παλαιότερα δημοσιεύματα τον ήθελαν να βρίσκεται στην λίστα του Ζοσέ Μουρίνιο, για να καλύψει την θέση του μοναδικού προωθημένου στο σύστημα του Πορτογάλου προπονητή.
Η ολοκλήρωση της μεταγραφής δύσκολα θα κλονιστεί, ακόμα και αν άλλες ομάδες, όπως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ (δημοσιεύματα τις θέλουν να καλοβλέπουν την περίπτωση του) , υπερκαλύψουν την πρόταση της ομάδας της Λομβαρδίας με ένα ποσό της τάξης των τριάντα εκατομμυρίων ευρώ, λόγω των καλών σχέσεων που έχουν αναπτύξει οι δύο ομάδες, εξ αιτίας των μεταγραφών των Χούντελααρ και Ρομπίνιο από την Μαδρίτη προς το Μιλάνο.
GOAL News