Ευτυχισμένος για τη νέα του περιπέτεια ο Ρομπέρτο Κάρλος

Ο νέος σταθμός της καριέρας του Ρομπέρτο Κάρλος, ο οποίος παρότι οδεύει προς στα 38 του χρόνια δεν επιθυμεί να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ακούει στο όνομα Ανζί Μαχατσκάλα και ο Βραζιλιάνος άσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προοπτική που του προσφέρει το ρωσικό πρωτάθλημα. Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, εγκατέλειψε πρόσφατα τις τάξεις της Κορίνθιανς, λόγω προβλημάτων που προέκυψαν με τη διοίκηση και τους οπαδούς της "τιμάο", ενώ είχε επιστρατεύσει εδώ και καιρό τους ατζέντες του, προκειμένου να του βρουν κάποια ικανοποιητική πρόταση.
"Έμαθα για το ενδιαφέρον της Ανζί από τους ατζέντες μου. Είχα προτάσεις από πολλές ομάδες ανά τον κόσμο, αλλά αυτή της Ανζί, ήταν η πιο ελκυστική", τόνισε αρχικά σε δηλώσεις του στον ιστότοπο της UEFA.
Και συμπλήρωσε: "Η συζήτηση που είχα επίσης με τον πρόεδρο του συλλόγου με έπεισε και πήρα την απόφαση πάρα πολύ γρήγορα. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον τους. Μπόρεσα να καταλάβω αμέσως πως είχα να κάνω με σοβαρά άτομα. Μου άρεσε το σχέδιό τους και είμαι πολύ ικανοποιημένος , που θα συνεχίσω σ' ένα εξίσου ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με το βραζιλιάνικο. Ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό, ώστε να κερδίσω τρόπαια".