«Και εδώ... ψαλίδι;»

Εκπληκτικές ατάκες που... έγραψαν ακούστηκαν χθες στο ξενοδοχείο της εθνικής μας ομάδας από τους διεθνείς λίγο μετά την κοπή της πίτας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα!
Μετά την προπόνηση στο AEL FC Arena, oι διεθνείς μας πήγαν στο ξενοδοχείο, όπου δείπνησαν, ενώ λίγο αργότερα ήταν προγραμματισμένη η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, δεδομένου του ότι μιλάμε για την πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής μέσα στο 2011.
Τυχεροί αναδείχθηκαν οι Φερνάντο Σάντος, Σωτήρης Νίνης και ο εκ των μελών του φυσιοθεραπευτικού τιμ, Μάκης Κερμενίδης, οι οποίοι, πέραν των... κλασικών πειραγμάτων που δέχθηκαν, θα βάλουν στην τσέπη τους και 500 ευρώ έκαστος για τα τρία φλουριά που είχαν στα χέρια τους. Το προαναφερθέν ποσό ήταν... πετσοκομμένο συγκριτικά με πέρυσι (1.000 ευρώ το 2010), κάτι που δεν άφησαν να πέσει... κάτω οι διεθνείς.
«Και εδώ... ψαλίδι; Ελεος!» φώναζαν γελώντας αρκετοί εκ των παικτών του Φερνάντο Σάντος και προσέθεταν: «Πω, πω, οικονομική κρίση και στην... πίτα;», με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο (είχε φτάσει στη Λάρισα λίγο πριν από το τέλος της απογευματινής προπόνησης) να χαμογελάει, αλλά και να επισημαίνει στους διεθνείς ότι η ομοσπονδία είναι ευχαριστημένη από τις προσπάθειές τους.
«Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας υγεία και επιτυχίες. Είμαστε ευχαριστημένοι από σας. Και τώρα και την περσινή περίοδο. Συνεχίστε έτσι» είπε, μεταξύ άλλων, ο ισχυρός άνδρας της ελληνικής ομοσπονδίας. Οπως γίνεται κατανοητό από τα παραπάνω, το κλίμα ήταν ιδανικό και οι παίκτες αρκετά... χαλαροί, κάτι άλλωστε που καταδείχθηκε περίτρανα από το πώς κύλησε το χθεσινό βράδυ.
GOAL News