Καπετάνος: « Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για τη Στεάουα»

Να ξεχάσει το πέρασμά του από την Στεάουα Βουκουρεστίου θέλει ο Παντελής Καπετάνος ο οποίος ως παίκτης της Κλουζ στην οποία υπέγραψε για 3,5 χρόνια, είπε: «Πλέον με ενδιαφέρει μόνο η Κλουζ. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για τη Στεάουα, είναι ένα κεφάλαιο που έκλεισε για μένα. Δεν θέλω να θυμάμαι τίποτα. Τελεία!»
Ο 27χρονος επιθετικός εξήγησε επίσης γιατί επέλεξε την Κλουζ κι όχι την Ανόρθωση: «Το πρότζεκτ που μου παρουσίασε η Κλουζ ήταν ελκυστικό και είχα διαπιστώσει ήδη την οργάνωση που έχει ο σύλλογος στα χρόνια που βρίσκομαι εδώ. Με την Ανόρθωση είχαμε απλώς μία διαπραγμάτευση. Προτίμησα την Κλουζ γιατί οι επαφές μαζί της ήταν σοβαρές και αισθάνομαι καλά στη Ρουμανία».
Για τις προσδοκίες του είπε: «Πιστεύω πως η ομάδα έχει πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου, όπως έχει και η Στεάουα. Δεν έχει σημασία που βρισκόμαστε 12 βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση. Δεν θέλω να διατηρήσω αυτόν τον μέσο όρο, αλλά να τον αυξήσω. Θέλω να πετύχω περισσότερα γκολ από πριν. Στόχος μου είναι ένα γκολ ανά αγώνα. Θέλω να ανταποδώσω στην Κλουζ την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και να δώσω χαρά στους φιλάθλους».
Για τον Καπετάνο μίλησε ο πρόεδρος της Κλουζ, Ιούλιου Μουρεσάν: «Πιστεύω ο Καπετάνος μπορεί να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στη Ρουμανία με την Κλουζ. Ήταν το κομμάτι που μας έλειπε από την επίθεση μετά την αποχώρηση του Μπιελάνοβιτς».
Ο μεγαλομέτοχος και βασικός χρηματοδότης της Κλουζ, Αρπάντ Παζκάνι, δήλωσε: «Ήταν δύσκολο να τον πείσω να έρθει. Χαίρομαι πολύ που αποκτήσαμε τον Καπετάνο. Είναι μία νίκη της ομάδας μας. Θέλω να πετύχει περισσότερα γκολ με μας από ό,τι με τη Στεάουα».