Επίθεση Μότζι σε Μίλαν-Ίντερ

Δυσαρεστημένος φάνηκε ο Λουτσιάνο Μότζι μετά τις νίκες που πήραν οι Μίλαν και Ίντερ απέναντι στις Κιέβο και Καλιάρι αντίστοιχα για την 26η αγωνιστική του Καμπιονάτο, λόγω των αμφισβητούμενων γκολ.
«Είχα προβλέψει το 2006 τη στροφή που θα κάνει το ιταλικό ποδόσφαιρο και είχα τονίσει ότι θα παραμείνει στα χέρια των ομάδων του Μιλάνο, οι οποίες θα μοιράζονται τις νίκες. Τώρα οι δύο μιλανέζικοι σύλλογοι μοιράζονται τις χάρες από τους διαιτητές και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι και οι δύο νίκησαν την προηγούμενη αγωνιστική με αντικανονικά γκολ», δήλωσε ο πρόεδρος της Γιουβέντους.
Για τα γεγονότα του σκανδάλου "Calciopoli" είπε: «Αν η Γιουβέντους, όταν ήμουν εγώ εκεί είχε νικήσει με τέτοιο τρόπο θα είχε ξεσπάσει σάλος, αλλά τώρα τα ΜΜΕ στην Ιταλία σιωπούν. Οι δικαστικές αποφάσεις το 2006 πάρθηκαν για να ικανοποιήσουν το λαϊκό αίσθημα, αλλά συνολικά ό,τι έγινε ήταν εντελώς άδικο και ανάξιο για μια χώρα όπως η Ιταλία. Θα παλέψω μέχρι να αποκαταστήσω το όνομα το δικό μου και όλων όσων η ζωή καταστράφηκε από το σκάνδαλο το 2006».