Μέσι, Ρούνεϊ, Κακά στην Μαν. Σίτι!

Μία απίστευτη γκέλα έγινε με το match programme του αγώνα εναντίον της Σίτι, καθώς έκαναν λάθος φωτογραφία και σε αυτή που έβαλαν απεικονιζόταν ο Μέσι, ο Κακά, ο Ρούνεϊ, Ντρογκμπά και ένας ήρωας από παιδικά βιβλία με τη φανέλα των Άγγλων!
Είναι μία απίστευτη ιστορία που έφερε στο φως της δημοσιότητας η αγγλική "Guardian", αφού η φωτογραφία για την οποία γίνεται λόγος ανέβηκε στο site της.
Την... γκέλα έκανε η εταιρία που συνεργάζεται ο Άρης στο match programme για το ματς με τον Μάντσεστερ Σίτι, το οποίο (ευτυχώς για τους κίτρινους) δεν βγήκε τελικά ποτέ!
Τι συνέβη; Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, οι άνθρωποι του Άρη συναντήθηκαν με τον εκτελεστικό διευθυντή της Μάντσεστερ Σίτι, με σκοπό να του δείξουν όλο υπερηφάνεια το match programme για την αναμέτρηση του Europa League.
Ο Γκάρι Κουκ λοιπόν μόλις είδε τη φωτογραφία κατάλαβε πως είχε γίνει λάθος και με ευγενικό τρόπο είπε στους ανθρώπους των κίτρινων πως η συγκεκριμένη εικόνα είναι κάπως... περίεργη.
Τι το περίεργο είχε όμως; Τίποτα... Απλά απεικόνιζε τους Ντρογκμπά, Κακά, Μέσι, Τόρες, Ρούνεϊ και έναν ήρωα από παιδικές ιστορίες με τη φανέλα της Σίτι! Εσείς μπορείτε να κοιτάξετε πιο προσεκτικά την εικόνα και να βρείτε και άλλους αστέρες με τη φανέλα της Σίτι.
Αμέσως οι άνθρωποι του Άρη έσκισαν το πρόγραμμα μπροστά στον Γκάρι Κουκ και του ζήτησαν συγνώμη, όμως η ιστορία δεν έμεινε κρυφή. Το πρόγραμμα να πούμε είχε τυπωθεί όμως δεν μοιράστηκε ποτέ. Από τους κίτρινους ωστόσο διαρρέει πως δεν υπήρξε συνάντηση με τον Κουκ, όμως διαπιστώθηκε αργά το λάθος της εταιρίας.
Βέβαια ακόμα και το σωστό match programme δεν βοηθούσε τους Άγγλους να πάρουν τους τρεις βαθμούς έτσι όπως παρουσιάστηκε ο Άρης.
sport24.gr