Οριστικά εκτός μάχης ο Σαμαράς

Η απουσία του Γιάννη Σαμαρά θα είναι τελικά το μοναδικό πρόβλημα για τον Φερνάντο Σάντος στο φιλικό της Εθνικής με τον Καναδά (09/02, 17:00, MEGA) στο «AEL FC ARENA». Ο διεθνής επιθετικός της Σέλτικ ακολούθησε και την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα, αφού ο ομοσπονδιακός τεχνικός αποφάσισε να μην επιβαρύνει περισσότερο την κατάστασή του, μια και προέρχεται από θλάση.
Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Κατσουράνης συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση και θα είναι και στην ενδεκάδα, ενώ κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει και με τον Γρηγόρη Μάκο που σίγουρα θα πάρει χρόνο συμμετοχής.
Όσο για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Σάντος, ο Σηφάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Τοροσίδη στα δεξιά, τον Τζαβέλλα στα αριστερά και τους Παπασταθόπουλο, Μόρα στο κέντρο της άμυνας.
Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, ο Καραγκούνης θα παίξει σε ρόλο ανασταλτικού χαφ, με τον Κατσουράνη στα δεξιά και τον Νίνη στα αριστερά, ενώ στην επίθεση θα παίξουν ο Σαλπιγγίδης στο δεξί άκρο, ο Φετφατζίδης στο αριστερό και ο Λυμπερόπουλος στην κορυφή.
Εκτός από την ΕΠΟ, τον Ότο Ρεχάγκελ αναμένεται να τιμήσουν και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
GOAL News