Φιλί αξίας 100.000 ευρώ

Η σχέση του Ζεράρ Πικέ και της Σακίρα έχει κάνει... πάταγο στην Ισπανία, και μοιραία είναι το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι. Μπορεί να έχουν κοινές φωτογραφίες από διακοπές ή από πάρτι με τους φίλους τους, όμως μέχρι στιγμής δεν τους έχουμε δει σε κανένα τρυφερό ενσταντανέ, τώρα πλέον που η σχέση του είναι επισημοποιημένη.
Όπως φαίνεται όμως θα γίνει και αυτό. Αφού το ζευγάρι έχει «επικηρυχθεί» από μεγάλα κουτσομπολίστικα περιοδικά και σάιτ. Πιο συγκεκριμένα ο πρώτος παπαράτσι που θα τους έχει σε πόζα που φιλιούνται θα αμειφθεί με το ποσό των εκατό χιλιάδων ευρώ!
Το πόσο πλέον έχει προχωρήσει το όλο θέμα, είναι ένα γεγονός που εξελίχθηκε την Πέμπτη. Η Σακίρα ήταν στο σπίτι του διεθνούς στόπερ και απ’ έξω περίμενε μία ντουζίνα από παπαράτσι που ακολουθεί τον 24χρονο Πικέ, και την 34χρονη Σακίρα. Ακόμη πέντε αυτοκίνητα και δύο μηχανές παραμόνευαν για την πολυπόθητη φωτογραφία!
Το ποσό που προσφέρουν εκδοτικοί οίκοι, σύμφωνα με άλλες φήμες μπορεί να αγγίξει και τι ένα εκατομμύριο ευρώ, μόνο και μόνο για μία φωτογραφία με τον Πικέ και την Σακίρα να δίνουν ένα φιλί...
GOAL News