Συμφωνία Βέλλιου με Έβερτον!

Στην Έβερτον αποφασίσε να συνεχίσει την καριέρα του, ο Απόστολος Βέλλιος! Ο νεαρός επιθετικός του Ηρακλή, δεν έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο συνεργασίας που του είχε προτείνει η διοίκηση του «γηραιού», συμφώνησε με τα «ζαχαρωτά» για 3,5 χρόνια και δεν αποκλείεται ακόμη και αύριο να βρεθεί στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ!
Ο 19χρονος Έλληνας επιθετικός έμενε ελεύθερος στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και μπορούσε να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του. Οι άνθρωποι του Ηρακλή έκαναν προσπάθειες να τον διατηρήσουν στο ρόστερ του συλλόγου, αλλά όταν φτάνει μια τέτοια πρόταση που αποτελεί «τιμή του ελληνικού ποδοσφαίρου», όπως αναφέρει και στην ανακοίνωσή της η ομάδα της Θεσσαλονίκης, δεν μπορείς να φράξεις τον δρόμο στον ποδοσφαιριστή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του "Γηραιού":
«Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης με την πλευρά του Απόστολου Βέλλιου, συναποφασίστηκε (με βάση και την διάθεση για καριέρα στο εξωτερικό, που έχει εκφράσει ο ποδοσφαιριστής) ότι το πλέον εποικοδομητικό, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο, θα ήταν η αποδοχή της πρότασης, την οποία κατέθεσε η Everton, για την μεταγραφή του στον αγγλικό Σύλλογο. Τις προσεχείς μέρες θα υπάρξουν λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία της μετακίνησής του στην αγγλική ομάδα.
Ευχόμαστε στον Απόστολο Βέλλιο κάθε επιτυχία στο μεγάλο βήμα, που πραγματοποιεί.
ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ»
england365.gr