Τσάβι: Η Μπάρσα το όνειρο του Σεσκ

Το να αγωνιστεί με την φανέλα της Μπαρσελόνα είναι το μεγαλύτερο όνειρο του Σεσκ Φάμπρεγκας, σύμφωνα με τον συμπαίκτη του στην εθνική Ισπανίας, Τσάβι, ο οποίος σε συνέντευξή του τόνισε ότι θέλει πολύ να δει τον αρχηγό της Αρσεναλ να αγωνίζεται στο Καμπ Νου. Ερωτηθείς αν ο Φάμπρεγκας θα φορέσει κάποια μέρα την φανέλα της Μπαρσελόνα, ο 31χρονος διεθνής απάντησε: "Πιστεύω πως ναι. Το πιστεύω γιατί είναι το όνειρό του να παίξει στην Μπαρσελόνα. Πιστεύω ότι στη ζωή τα όνειρα είναι πάνω από όλα και το μεγαλύτερο όνειρό του είναι να παίξει στην Μπαρσελόνα.
Η Αρσεναλ πρέπει να καταλήξει σε συμφωνία με την Μπαρσελόνα, αλλά το όνειρο του Σεσκ, και το έχει πει και δημόσια, είναι να παίξει και να κατακτήσει τίτλους με την Μπαρσελόνα. Εχει πολύ καλή πορεία στην Αρσεναλ, που είναι και αρχηγός, αλλά είναι ακόμα πολύ νέος και έχει πολλά χρόνια μπροστά του".
Ο Τσάβι πρόσθεσε ακόμα ότι ο Φάμπρεγκας θα ταίριαζε αγωνιστικά στο σχήμα των μπλαουγκράνα και ότι οι δυο τους θα συνεργάζονταν πολύ καλά: "Θα μπορούσε να ενσωματωθεί πολύ εύκολα στην Μπαρσελόνα. Μεγάλωσε εδώ, στο προπονητικό κέντρο της Μπαρσελόνα, και έχει το DNA της ομάδας και θα ήθελα να τον δω εδώ. Αλλά δεν εξαρτάται μόνο σε εμάς ή σε εκείνον, αλλά και στους συλλόγους.
Αισθάνομαι πολύ καλά εδώ και αν ο Σεσκ έρθει, πιστεύω ότι θα παίζουμε πολύ καλά μαζί, όπως και στην εθνική ομάδα. Λέω πάντα το ίδιο πράγμα: το παιχνίδι χρειάζεται συνδυασμούς και όσο περισσότερους παίκτες με το δικό μου στυλ και τις δικές μου ικανότητες έχω κοντά μου, τόσο το καλύτερο για εμένα", κατέληξε ο Ισπανός άσος.