Το πεντάλεπτο της μεταγραφής Ριβάλντο

Ο γκολκίπερ "θρύλος" του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου Σένι αποκάλυψε το παρασκήνιο της μεταπήδησης του Ριβάλντο από τη Μότζι Μίριμ στη Σάο Πάουλο. Η πεντάλεπτη συνομιλία ανάμεσα στους δύο βετεράνους ποδοσφαιριστές αποδείχθηκε καταλυτική.
"Συνομίλησα μαζί του για μόλις πέντε λεπτά, παρότι δεν είναι δουλειά μου αυτή. Δεν είχα αντιληφθεί τη σημασία τούτου του διαλόγου.
Ο τεχνικός Καρπεζιάνι αλλά και ο βοηθός του έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Επίσης οι οπαδοί στήριξαν το πλάνο εκφράζοντας σε ιστοσελίδες την αποδοχή τους σε ποσοστό 70%".
Ο αρχηγός της Σάο Πάουλο εξήγησε πως είναι απόλυτα λογικό να συνομιλεί με παίκτες διαφορετικών συλλόγων. "Μιλάω σε οποιονδήποτε. Εϊναι σπουδαίο που ο Ριβάλντο θα φορέσει το Νο10 της Σάο Πάουλο, είναι πολύ καλός χαρακτήρας".
Η κουβέντα των δύο άσων έγινε μετά τη λήξη της αναμέτρησης μεταξύ της Σάο Πάουλο και της Μότζι Μίριμ. Ο Ριβάλντο ως πρόεδρος της τελευταίας επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της Σάο Πάουλο παίρνοντας τη φανέλα του Σένι. Ο 38χρονος τερματοφύλακας δεν γνώριζε ωστόσο τις προθέσεις του "Ρϊμπο".
"Δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση βρίσκεται, όμως έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση. Η Σάο Πάουλο έπρεπε να ενισχυθεί με έναν σπουδαίο παίκτη όπως είναι ο Ριβάλντο" συμπλήρωσε ο Σένι.
sport24.gr