Απόλυτη ικανοποίηση Ντεσάμπ

Το να κερδίζεις μια ομάδα σαν την Τσέλσι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Αυτό παραδέχτηκε και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της ομάδας του με τους «μπλε» του Λονδίνου. Ο προπονητής της Μαρσέιγ τόνισε ότι πάντα μια τέτοια νίκη είναι καλή παρότι δεν είχε βαθμολογικό χαρακτήρα, μιας και ανεβαίνει το ηθικό των παικτών.
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μπραντάο και για την ομάδα μου. Ήθελα να δω τους ποδοσφαιριστές μου να νικάνε. Είναι ωραίο για τους οπαδούς να επικρατείς της Τσέλσι παρόλο που δεν σημαίνει τίποτα. Ακόμη και αν παίζεις όμως αγώνες χωρίς πίεση και βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι ωραία να φτάνεις σε επιτυχία», τόνισε αρχικά ο Γάλλος τεχνικός και συνέχισε:
«Μία ομάδα σαν τη Τσέλσι έχει στόχο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ εμείς όχι. Δικός μας στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Ελπίζω να έχουμε τύχη στην κλήρωση, αν και με όποιον και να τύχουμε θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί τώρα να νικήσουμε την Τσέλσι όμως δεν διάγει και την καλύτερη περίοδό της. Τον Φεβρουάριο θα είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα».