Τέλος ο Αλαρντάις

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπλάκμπερν αποτελεί ο Σαμ Αλαρντάις, μαζί με τον βοηθό του, Νιλ ΜακΝτόναλντ! Οι τρεις ήττες στα πέντε τελευταία ματς των «ρόβερς» στην Premier League, με τελευταία το 1-2 από την πρώην ομάδα του, Μπόλτον την περασμένη Κυριακή, οδήγησαν τους νέους ιδιοκτήτες του αγγλικού συλλόγου στην απομάκρυνση του έμπειρου τεχνικού.
«Πήραμε αυτή την απόφαση στο πλαίσιο των ευρύτερων πλάνων που έχουμε σχεδιάσει και τις φιλοδοξίες που έχουμε γι’ αυτήν την ομάδα», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.
Από την πλευρά του, ο «Big Sam» παρουσιάστηκε αιφνιδιασμένος: «Είμαι σοκαρισμένος και απογοητευμένος που φεύγω από την Μπλάκμπερν. Παράλληλα, όμως, είμαι περήφανος που προπόνησα αυτή την ομάδα και είχα μια τόσο καλή σχέση με τους παίκτες, τους συνεργάτες μου και τους φιλάθλους. Τώρα, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία στο μέλλον», ανέφερε σε ανακοίνωσή του μέσω του συνδέσμου προπονητών.
Ο νυν προπονητής της πρώτης ομάδας, Στιβ Κιν, αναλαμβάνει προσωρινά στη θέση του Αλαρντάις, ο οποίος αποχωρεί από το «Ιγουντ Παρκ» μετά από δύο χρόνια παρουσίας, στα οποία οδήγησε την Μπλάκμπερν στη 10η θέση της βαθμολογίας της Premiership.