«Φέργκι»: Σταματήστε το εμετικό σύνθημα για τον Βενγκέρ!

Η Άρσεναλ επισκέπτεται την Δευτέρα το «Ολντ Τράφορντ» για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Άλεξ Φέργκιουσον έκρινε σκόπιμο να σταθεί στο πλάι του Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός δεν αποτελεί και την πιο δημοφιλή φιγούρα στους κόλπους των φίλων των «κόκκινων διάβολων» και η επιμονή του να δουλεύει με νεαρούς παίκτες τον έχει κάνει… εύκολο στόχο. Σε πολλά από τα παιχνίδια των Λονδρέζων στο «Θέατρο των Ονείρων» τα τελευταία χρόνια, ο Βενγκέρ ακούει διάφορες παραλλαγές συνθημάτων, στις οποίες περιγράφεται ως… παιδόφιλος και ο Σκωτσέζος συνάδελφος του θέλει να αποτρέψει πως κάτι τέτοιο θα συμβεί και την Δευτερα.
Σημείωμα του «Φέργκι» θα βρίσκεται στο match programme του αγώνα και εκεί ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ζητήσει από τους φίλους της ομάδας να σταματήσουν αυτήν την εμετική συνήθεια και να συγκεντρώσουν την ενέργεια τους μόνο με τραγούδια υπέρ των Μανκούνιανς. Ο Φέργκιουσον σκοπεύει να κάνει το ίδιο και σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση, παραμονές του ματς.
Ο δε σύλλογος έχει δώσει αυστηρή εντολή στους stewards ώστε να βγάλουν εκτός γηπέδου (και αργότερα να κατασχεθεί το εισιτήριο διαρκείας από) όσους… συλληφθούν να τραγουδούν τέτοιου είδους συνθήματα εναντίον του Βενγκέρ.
sportdog.gr