Πρωταθλήτρια χειμώνα η Λιλ

Χωρίς νίκη για τις ομάδες της πρώτης οκτάδας κύλησε η 19η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Η Λιλ παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας παρόλο που αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Σεντ Ετιέν στο «Μετροπόλ» και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα, έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο.
Παρί Σεν-Ζερμέν και Ρεν ηττήθηκαν εκτός έδρας από τις Νανσί (2-0) και Καέν (1-0) αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να αποκτήσουν «συγκάτοικο» στη 2η θέση (και στο -1 από την κορυφή) τη Λυών, η οποία απ’ τη μεριά της παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στην Οσέρ στο «Ζερλάν». Εν τω μεταξύ, ούτε η πρωταθλήτρια Μαρσέιγ τα κατάφερε στο «Φρανσίς Λε Μπλε», μένοντας στο 0-0 με την Μπρεστ, με αποτέλεσμα να μείνει δύο βαθμούς μακριά από την προπορευόμενη τετράδα.
Στα υπόλοιπα ματς, η Μπορντό έκανε την ανατροπή στο 2ο ημίχρονο και γλίτωσε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Λανς στο «Σαμπάν Ντελμάς» (2-2), η Βαλανσιέν έκαμψε την αντίσταση της Τουλούζ στο «Νινζεσέρ» με 2-1 και ξέφυγε τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, απ’ την οποία «ξεκόλλησε» και η Μονακό, που επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ (2-1) της Σοσό, χάρη σε γκολ του Νοτιοκορεάτη, Τσου-Γιουνγκ Παρκ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Τέλος, στο «Παρκ ντε Σπορτς» του Αβινιόν, Αρλ και Νις «κόλλησαν» στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους να συμπληρώνουν αισίως 7 ματς χωρίς «τρίποντο».