Το αντίο και οι εξηγήσεις του Τέβεζ στους «Πολίτες» μέσω ανακοίνωσης

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει πολύ σύντομα για την Μάντσεστερ Σίτι ο Κάρλος Τέβεζ, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση με την οποία εξηγεί τους λόγους που θέλει να φύγει από την ομάδα. Ο Αργεντινός άσος εκφράζει την δυσαρέσκεια του για ορισμένες διοικητικές κινήσεις, αλλά και για τον τρόπο που γίνεται η προπόνηση, ενώ διευκρινίζει πως με τους οπαδούς της ομάδας έχει δεθεί πάρα πολύ. Αναλυτικά:
«Από τότε που υπέγραψα στη Μάντσεστερ Σίτι, απολάμβανα να αγωνίζομαι για τους οπαδούς της ομάδας. Με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και λυπάμαι που έχουν γίνει έτσι τα πράγματα πλέον. Αξίζουν κάθε επιτυχία ως ανταμοιβή για το πάθος και την υπομονετική υποστήριξή τους. Ο σύλλογος είναι πολύ τυχερός που έχει τέτοιους οπαδούς.
Όποιος με έχει δει να αγωνίζομαι με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αφοσίωση και το πάθος που με διακρίνει όταν φορώ τη φανέλα της.
Ωστόσο μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι έχω κάνει αίτηση μεταγραφής στον πρόεδρο της Σίτι. Τώρα πρέπει να καθαρίσω το μυαλό μου και να σκεφτώ με σύνεση γιατί βρίσκομαι σε μία κρίσιμη καμπή της καριέρας μου. Τα αισθήματά μου δεν έχουν αλλάξει και είναι πολύ λυπηρό που έχουμε φτάσει σε αυτήν την κατάσταση, αλλά αυτό είναι κάτι που σκέφτομαι εδώ και πολύ καιρό και για πολλές ώρες. Ήθελα να φύγω το καλοκαίρι, αλλά πείσθηκα να επιστρέψω στην ομάδα.
Δυστυχώς, τα συναισθήματά μου δεν έχουν αλλάξει. Έχω αγανακτήσει από τις διοικητικές κινήσεις που προέρχονται από άλλους. Ήταν δική μου απόφαση. Είμαι απογοητευμένος από το γεγονός ότι η διοίκηση θα πρέπει να δει τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία.
Οι σχέσεις μου με ορισμένα στελέχη και άτομα στο σύλλογο έχουν κλονιστεί και πλέον δε γίνεται να αποκατασταθούν. Δεν θέλω να επεκταθώ στο συγκεκριμένα ζήτημα, σε εκείνους που πρέπει τα έχω πει. Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν έχω κάτι προσωπικό με τον προπονητή, Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για το θερμό καλοσώρισμά τους στη Μάντσεστερ Σίτι και ελπίζω να αναγνωρίζουν ότι έχω δώσει τα πάντα στο γήπεδο για την ομάδα».
sportdog.gr