Τέλος από την Πάλας ο Ντάβιντς

Ολίγων μηνών ήταν τελικά η θητεία του Έντγκαρ Ντάβιντς στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας. Ο Ολλανδός άσος τον περασμένο Αύγουστο προκάλεσε παροξυσμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας με την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες.
Χαρακτηριστικό της δυσκολίας που συνάντηση να προσαρμοστεί στα δεδομένα του συλλόγου, ήταν οι μόλις εφτά συμμετοχές. Η οριστικοποίηση του «διαζυγίου» με την Κρίσταλ Πάλας, ήρθε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του 37χρονου ποδοσφαιριστή, όπου ο ίδιος έγραψε: «Σήμερα, Δευτέρα, αποφάσισα να τερματίσω τη θητεία μου στην Κρίσταλ Πάλας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας που με στήριξαν και πραγματικά, βίωσα μια από τις καλύτερες εμπειρίες».
Από τη μεριά του, ο προπονητής των «αετών», Τζορτζ Μπέρλεϊ, τόνισε: «Αποφασίσαμε πως το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε, ήταν να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και απήλαυσα κάθε στιγμή που δούλεψα μαζί του, αλλά είχαν προηγηθεί δύο χρόνια που ήταν χωρίς ομάδα. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον».