Κάβλακ, Μαλακίας, Μουνίτις και γκολ!

Ο Βέλι Κάβλακ είχε αγωνιστεί εναντίον της Εθνικής μας ομάδας προκαλώντας πολλά χαμόγελα με το επίθετό του. Σήμερα σας παρουσιάζουμε μια ενδεκάδα και έξι αναπληρωματικούς με πολλούς "ανάλογους" ποδοσφαιριστές. Να σημειώσουμε ότι ΌΛΑ τα παρακάτω ονόματα είναι πραγματικά και υπαρκτά.
Στη θέση του τερματοφύλακα βρίσκουμε τον Πίτερ Ρουφάι. Ο Νιγηριανός κίπερ πλέον έχει αποσυρθεί, αλλά είναι μια πολύ αξιόπιστη λύση για τους... αντιπάλους. Σίγουρα στην άμυνα, «κέρβερος» θα είναι ο Κόλο Τουρέ καθώς έχει τα... μετόπισθεν. Μαζί του στην άμυνα έχει τον αμυντικό, Αλέσιο Τομπέζι και τον Τόμας Γκαμιέτε, τον αμυντικό από τη Γουαδελούπη που δεν συγχωρεί λάθη.
Στο κέντρο θα προσπαθήσει να κρατήσει τα προσχήματα ο Μάρκος Αντόνιο Μαλακίας Τζούνιορ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αλλά δυστυχώς είναι πολύ επιρρεπής στις γκέλες. Ο Κακά μαζί με τον Καπούτσο και τον Βέλι Κάβλακ θα μοιράζουν ασίστ, ώστε να σκοράρουν ένας εκ των Μισέλ Ζ' Μπούτσαμ (Σαρλερουά), Πάτο και Πέδρο Μουνίτις. Για προπονητή, επιλέξαμε τον πρώην Χιλιανό ποδοσφαιριστή Αλεχάντρο Χίσις.
Η ενδεκάδα:
1. Πίτερ Ρουφάι
2. Κόλο Τουρέ
3. Αλέσιο Τομπέζι
4. Τόμας Γκαμιέτε
5. Μάρκος Αντόνιο Μαλακίας
6. Ρικάρντο Κακά
7. Καπούτσο
8. Ζ' Μπούτσαμ
9. Βέλι Κάβλακ
10. Πάτο
11. Πέδρο Μουνίτις
Αναπληρωματικοί:
Μίκαελ Στόκλασα
Αντόν Πουτσίλα
Τζιάνι Μουνάρι
Ντανιέλ Άμπαλο
Χόρχε Μαλάκα
Γιάμι Πούστινεν
Προπονητής: Αλεχάντρο Χίσις