Νέα ανατροπή με Λένον

Στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» έκλεισε χτες μια εξαιρετική βδομάδα για την Τότεναμ. Η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ έσπασε την… κατάρα απέναντι στην Άρσεναλ το περασμένο Σάββατο κερδίζοντας με ανατροπή και μεσοβδόμαδα κέρδισε εύκολα τη Βέρντερ, παίρνοντας πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Χτες ήρθε το… κερασάκι για την Τότεναμ, αφού γύρισε το ματς με τη Λίβερπουλ από 0-1 σε 2-1. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό για τα «σπιρούνια», που έχασαν με τραυματισμό τους Καμπούλ και Φαν ντερ Φάαρτ, ενώ ο Σκρτελ έδωσε προβάδισμα στη Λίβερπουλ στο 41’. Οι κόκκινοι εκτέλεσαν φάουλ προς την περιοχή, ο Σλοβάκος πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Ν’ Γκογκ και κατέληξε ξανά στον Σκρτελ, που με κοντινή προσπάθεια έκανε το 0-1. Αμέσως μετά ο Μάξι Ροντρίγκες έχασε τεράστια ευκαιρία για δεύτερο τέρμα. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και, αφού έχασαν πέναλτι με τον Ντεφό (60’), ισοφάρισαν έξι λεπτά αργότερα με αυτογκόλ του Σκρτελ, μετά από έξοχη προσπάθεια του Μόντριτς.
Η Τότεναμ είχε πάρει πλέον τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και η Λίβερπουλ αμυνόταν για να κρατήσει το βαθμό. Στο 92’ ήρθε η… λύτρωση για τους γηπεδούχους, όταν ο Λένον εκμεταλλεύτηκε κακή αντίδραση της άμυνας της Λίβερπουλ, βρέθηκε μόνος με τον Ρέινα και πλάσαρε για το τελικό 2-1.