Ρέντναπ: Αν με τιμωρήσετε, δεν ξαναβγαίνω στην τηλεόραση!

Δύο μέρες μετά το (τουλάχιστον) αμφιλεγόμενο γκολ του Νάνι στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ και οι τόνοι από πλευράς Χάρι Ρέντναπ δεν έχουν πέσει…
Ο τεχνικός των «σπιρουνιών» χρησιμοποίησε λέξεις όπως «σκανδαλώδη» και «γελοία», στο post match, για να περιγράψει την απόφαση του διαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ, συμπληρώνοντας πως «επινόησε μια ιστορία» για να μετρήσει το γκολ. Το τελευταίο δεν ακούστηκε καλά στα αυτιά των ανθρώπων της F.A, καθώς κρίνουν πως ο Ρέντναπ ξεπέρασε τα όρια και αμφισβήτησε την ηθική ακεραιότητα του Κλάτενμπεργκ. Όταν ο 63χρονος τεχνικός έμαθε πως για όλα αυτά απειλείται με τιμωρία, απείλησε με την σειρά του πως αν κάτι τέτοιο γίνει πράξη, τότε θα μποϊκοτάρει την υποχρέωση που έχει να μιλά στο κανάλι που έχει τα δικαιώματα της «Πρέμιερ Λιγκ», μετά από κάθε παιχνίδι.
«Αν δεν μπορώ να βγαίνω στην τηλεόραση όταν μου κάνουν μια ερώτηση και να απαντώ με ειλικρινή τρόπο… πρέπει να βγαίνω και να λέω “ αυτή ήταν μια πάρα πολύ καλή απόφαση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Νομίζω πως τα κατάφερε πολύ καλά”;
Δεν θα έπρεπε να μας βγάζουν στην τηλεόραση, δύο ή τρία ή τέσσερα λεπτά μετά το παιχνίδι. Με τραβάει ο υπεύθυνος Τύπου για να βγω στην τηλεόραση. Δεν θέλω να πάω. Καλύτερα να μείνω στα αποδυτήρια με τους παίκτες μου. Όταν με ρωτούν κάτι, δίνω ειλικρινή απάντηση. Τα έκανε όλα μπάχαλο και αυτή είναι η άποψη μου και επιμένω 100% σε αυτήν.
Καλή τους τύχη αν θέλουν να μου κάνουν κάτι. Αν θέλουν να το κάνουν θέμα, έχω και εγώ κάποια θέματα. Μην με περιμένετε άλλο στην τηλεόραση, ποτέ, και να μιλάω στον Τύπο μετά από ένα παιχνίδι γιατί δεν θα το κάνω. Αλλιώς, τι ευκαιρία μας δίνεται; Αν θέλετε να έρχομαι μετά και να σας λέω βλακείες και να λέω “όχι, ήταν μια καλή απόφαση, είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή”, τότε μην κάνετε τον κόπο να με πάρετε να βγω μετά από ένα ματς».
sportdog.gr