Ανακοίνωση-απάντηση της ΕΠΟ σε Γκέκα.«Η εθνική δεν είναι άρρωστη, αλλά 'αρρώστια'».

Ήπια ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ για δηλώσεις του Φάνη Γκέκα με την οποία «η εθνική είναι βαριά άρρωστη». Οι δηλώσεις του διεθνή επιθετικού της Άιντραχτ τη στιγμή που όλα έδειχναν ότι ήταν θέμα χρόνου η επιστροφή του, προκάλεσαν μεγάλη έκπληξη στη διοίκηση της ομοσπονδίας η οποία ζητάει από τον Γκέκα να σταματήσει τις δηλώσεις και τονίζει ότι η το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν είναι άρρωστο αλλά «αρρώστια»! Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναφέρει τα εξής:
«Με αφορμή συνέντευξη του Φάνη Γκέκα, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα στο website «gazzetta.gr», από την ΕΠΟ ανακοινώνονται τα εξής:
Όταν ο Φάνης Γκέκας εγκατέλειψε την Εθνική Ομάδα με απροσδιόριστες αιτιάσεις, επιλέξαμε να μην παρασυρθούμε σε δημόσιο διάλογο μαζί του, γιατί η ΕΠΟ και σέβεται και αναγνωρίζει την προσφορά όλων των διεθνών ποδοσφαιριστών.
Θα τηρήσουμε την ίδια στάση και σήμερα, παρότι οι αφορμές εκ μέρους του Φάνη Γκέκα το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει χωρίς κανέναν λόγο. Επίσης, δεν θα μπούμε στη διαδικασία ερμηνείας της συμπεριφοράς του ποδοσφαιριστή, αν και θα ήταν χρήσιμο για όλους να μπει ο ίδιος στη διαδικασία να την εξηγήσει, διότι τα κίνητρά της είναι πραγματικά ακατανόητα.
Η ΕΠΟ εξακολουθεί να σέβεται την απόφασή του Φάνη Γκέκα, αλλά ήρθε η ώρα να σεβαστεί και ο ίδιος την ηρεμία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και να μπει ένα τέλος στη συνεχιζόμενη και απρόκλητη επίθεση ευαισθησίας προς την Εθνική Ομάδα.
Η οποία δεν είναι άρρωστη, αλλά 'αρρώστια'».
sportdog.gr