«Θρίλερ» στην Βραζιλία, στην κορυφή ξανά η Φλουμινένσε

Έχασε το πλεονέκτημα του ενός βαθμού που είχε από την Φλουμινένσε, η Κορίνθιανς, η οποία δεν κατάφερε να επικρατήσει της αγαπημένης ομάδας του Ντούντου, Βιτόρια Μπαΐα. Πλέον, η «Φλου» δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος του Μπραζιλεϊράο, έχει το πάνω χέρι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μιας και επικράτησε εύκολα με 1-4 στην έδρα της Σάο Πάολο.
Η Κορίνθιανς προηγήθηκε στο 20ο λεπτό με τον Ντανίλο, αλλά ο γκολκίπερ της Βιτόρια, Βιάφαρα, με πέναλτι απάντησε στο 43'. Να σημειωθεί ότι εκτός από βαθμούς η Κορίνθιανς σε αυτό το παιχνίδι έχασε και τον Ρονάλντο ο οποίος τραυματίστηκε.
Η Φλουμινένσε με πρωταγωνιστή τον Νταρίο Κόνσα ο οποίος σημείωσε δυο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του αλλά να σημειωθεί ότι η Σάο Πάουλο «βοήθησε» και αυτή από την πλευρά της, μιας και έμεινε με 9 παίκτες από το 69’ λόγω των αποβολών των Σαντάο και Ριτσαρλίσον (όταν το σκορ ήταν στο 1-1).
Το πρωτάθλημα διεκδικεί και η Κρουζέιρο, καθώς νίκησε με 3-1 την Βάσκο ντα Γκάμα και «Αρίνα ντο Ζακαρέ» και έχει δύο βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Φλουμινένσε.