Ξένους διαιτητές στα ντέρμπι ζητά η Λέφσκι Σόφιας

Οι διοικούντες την Λέφσκι Σόφιας ζητούν ξένοι ρέφερι να διευθύνουν τα ντέρμπι του βουλγαρικού πρωταθλήματος, μετά την μεροληπτική, όπως την χαρακτηρίζουν, διαιτησία στον αγώνα της Δευτέρας με τη Λίτεξ Λόβετς, όπου οι πρωταθλητές νίκησαν τη Λέφσκι με 2-1.
«Τα διαιτητικά λάθη στους τελευταίους τρεις αγώνες ανάμεσα στη Λίτεξ και τη Λέφσκι έχουν αναγκάσει τη διοίκηση του συλλόγου μας να ζητήσει δικαιοσύνη και να απαιτήσει όλα τα ντέρμπι να διευθύνονται από ξένους διαιτητές», αναφέρει η ανακοίνωση της Λέφσκι. Αρκετά στελέχη της Λέφσκι και ποδοσφαιριστές της ομάδας κατηγόρησαν τον Στάνισλαβ Τοντόροφ για κακή διαιτησία στη διάρκεια του αγώνα με την Λίτεξ, ισχυριζόμενοι ότι έκανε πολλά λάθη, ενώ δεν καταλόγισε και δύο πέναλτι για χέρι σε βάρος των πρωταθλητών.
Ο αγώνας στο Λόβετς «σημαδεύτηκε» από τη μαζική σύρραξη των παικτών στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι για πέντε λεπτά και τον Τοντόροφ να δείξει δύο κόκκινες και πέντε κίτρινες κάρτες για να ηρεμήσει τα πνεύματα.