Ήταν κοντά στην Παλέρμο

Ο Βραζιλιάνος μέσος της Λάτσιο, Ερνάνες, όπως δήλωσε ο μάνατζερ Σαμπατίνο Ντουράντε, ήταν πολύ κοντά στην Παλέρμο η οποία ήθελε να τον αποκτήσει πακέτο με τον Παστόρε. Ο Νουράντε μίλησε στο Palermo24.net για τους δυο παίκτες υπογραμμίζοντας πως οι «Ροσανέρο» ήταν πολύ κοντά στην απόκτηση τους, όμως αυτή του Βραζιλιάνο άσου δεν προχώρησε.
”Ο Παστόρε συνεχώς εξελίσσεται, είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής ενώ ο Ερνάνες δεν είναι πλέι μέικερ όπως ο Αργεντινός. Ο Ρέγια, ο τεχνικός της Λάτσιο, χρησιμοποιεί τον Ερνάνες τον χρησιμοποιεί ανάμεσα σε άμυνα και κέντρο και αποδίδει πολύ καλά”.
”Ο Ερνάνες είναι στα καλύτερα του και η Λάτσιο θα πρέπει να ‘χτίσει’ την ομάδα γύρω του αλλά την φετινή σεζόν θα μείνει σύντομα από καύσιμα επειδή αγωνίζεται ανελλιπώς από τις 5 Δεκεμβρίου”.
”Ο Παστόρε και ο Ερνάνες είναι εκπληκτικοί παίκτες και παραλίγο να παίζανε μαζί στην Παλέρμο αλλά δεν κατέστη δυνατό αυτό”, δήλωσε ο μάνατζερ για να πλέξει το εγκώμιο του νεαρού Κουτίνιο της Ίντερ. “Σαν τον Κουτίνιο γεννιέται ένας, κάθε 30 χρόνια”.