Gudjonsen: ''Ικανοποιημένος που ήρθα στην Stoke"

Δηλώσεις εφ’ όλης της ύλης στο Sky Sports έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Stoke City Eidur Gudjonsen. Το νέο αστέρι των Potters μίλησε για την κατάσταση που βίωνε στο Μονακό,την νέα του ομάδα και την ευκαιρία που του δίνεται. Ο 31χρονος επιθετικός δήλωσε:
“Οι άνθρωποι της Monaco βοήθησαν πολύ για να γίνει η μεταγραφή. Ήξεραν πως δεν ήμουν καλά στο Μονακό και πως ήθελα να φύγω, και τώρα είναι χαρούμενοι για εμένα που βρήκα καινούργια ομάδα. Η αλήθεια είναι πως είχα προτάσεις από ομάδες σε όλο τον κόσμο οι οποίες όμως χαλούσαν την τελευταία στιγμή.
Όσον αφορά την νέα του ομάδα δήλωσε:
Πήρα την απόφαση να υπογράψω εδώ και σκοπεύω να προσφέρω όσο περισσότερο μπορώ. Γενικά η Stoke με έπεισε να έρθω. Όταν πρωτοήρθα στην Premiership συνειδητοποίησα οτι είναι το μέρος που θέλω να είμαι και το πρωτάθλημα που θέλω να αγωνίζομαι. Για μένα η Premiership είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Πιστεύω πως έχω την ευκαιρία να είμαι βασικό στέλεχος της Stoke. Όλοι εδώ είναι αισιόδοξοι για μένα και πιστεύω πως έχουμε την ευκαιρία να τα παρουσιαστούμε καλύτεροι από τις τελευταίες χρονιές. Μαζί με εμένα ήρθαν άλλοι δύο πολύ καλοί παίκτες και νομίζω πως θα τα πάμε πολύ καλύτερα”.
englishfootball.gr