Ξανά «κόκκινος» ο Λουίς Γκαρσία

Στο «Άνφιλντ» θα βρίσκεται το Σάββατο ο Λουίς Γκαρσία ο οποίος θα συμμετάσχει σε αγώνα επίλεκτων της Λίβερπουλ με αντίστοιχη ομάδα της Έβερτον προς τιμήν του Τζέιμι Κάραχερ. Η επιστροφή του Ισπανού άσου του Παναθηναϊκού στο Μερσεϊσάιντ κάθε άλλο παρά περνά απαρατήρητη αφού πρόκειται για έναν από τους παίκτες με τους οποίους δέθηκαν περισσότερο οι φίλοι της αγγλικής ομάδας (και δη το περίφημο Kop), στο διάστημα παραμονής του στο Νησί.
Μάλιστα ο ίδιος ο Κάραχερ τοποθετήθηκε για την επιστροφή του Λουίς Γκαρσία με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των «ρεντς». «Ο Λουίς θέλει να συμμετάσχει άρα ελπίζω πως θα επιστρέψει στο Άνφιλντ και απλά τον περιμένω να με πάρει τηλέφωνο. Θα είναι σπουδαίο να τον ξαναδώ. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία που είχαμε το 2005 και στην πραγματικότητα δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να πει αντίο γιατί τραυματίστηκε και ύστερα έφυγε από τον σύλλογο. Θα είναι σπουδαίο για τον Λουίς να εισπράξει ένα καλωσόρισμα από τον κόσμο μας», είπε ο Κάραχερ.
Στο σαββατιάτικο παιχνίδι του «Άνφιλντ» θα πάρουν μέρος ακόμα παίκτες όπως ο Εμίλ Χέσκεϊ, ο Ντάνι Μέρφι, ο Γέρζι Ντούντεκ, αλλά και ο Μάικλ Όουεν, για τον οποίο υπάρχει η υποψία πως το κοινό της Λίβερπουλ δεν του έχει συγχωρήσει την μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι έτοιμο να του το δείξει… «Έφυγε υπό δύσκολες συνθήκες αλλά όταν πήγε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η καριέρα του πήρε την κατιούσα, θα το παραδεχόταν και ο ίδιος. Έφυγε και αναστάτωσε αρκετό κόσμο αλλά έπρεπε να κάνει ότι ήταν σωστό για αυτόν και την οικογένεια του. Τις προάλλες, είδα τον Μπόμπι Τσάρλτον να παίζει σε ένα παιχνίδι προς τιμήν του Τόμι Σμιθ (παλιά δόξα της Λίβερπουλ) και φορούσε την φανέλα της Λίβερπουλ. Αυτό είναι χειρότερο, έτσι δεν είναι;», αστειεύθηκε ο Κάραχερ.
sportdog.gr