Ancelotti, o... Fergie της Chelsea!

Μετά την περσινή άκρως επιτυχημένη σεζόν με την Chelsea, όπου κατέκτησε το νταμπλ, o Carlo Ancelotti, έχει κάθε λόγο να... καυχιέται πως έκανε τους οπαδούς της ομάδας να ξεχάσουν τον Jose Mourinho. Μάλιστα, και η μέχρι τώρα φετινή παρουσία των Blues, έχει κάνει άπαντες να πιστεύουν πως διαθέτουν τα απαραίτητα εφόδια για τη διατήρηση των κεκτημένων.
Ο Carletto, μετά τα τελευταία χρόνια όπου βίωσε έντονη αμφισβήτηση στην Milan, μοιάζει να έχει βρεί την... Ιθάκη του στην Chelsea, στα ηνία της οποίας ονειρεύεται να μείνει όσο περισσότερο καιρό γίνεται. Ακόμα και όσα χρόνια βρίσκεται ο Sir Alex Ferguson στη United!
"Τη δεδομένη στιγμή, ο στόχος μου είναι να μείνω για χρόνια στην Chelsea. Όσα χρόνια βρίσκεται και ο Ferguson στην Manchester United. Μετά από αυτό, ίσως σκεφτώ να αναλάβω και την εθνική Αγγλίας. Μιλάω σοβαρά, σε 24 χρόνια, θα είμαι 75 χρονών, και δεν ξέρω αν θα είμαι σε θέση να κοουτσάρω κάποια εθνική ομάδα.", ήταν τα λόγια του Ancelotti αναφορικά με το μέλλον του, το οποίο δεν δείχνει να το σκέφτεται μακριά από το Νησί.
englishfootball.gr