Βρίσκει και πάλι τον Σάντος ο Βρύζας!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο θέμα του Ζήση Βρύζα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην πλέον αντιπρόεδρος του Δικεφάλου του βορρά οδεύει ολοταχώς προς την Εθνική Ελλάδας για να αναλάβει πόστο δίπλα στον πρώην τεχνικό των «ασπρόμαυρων» και νυν ομοσπονδιακό προπονητή, Φερνάντο Σάντος. Στο μεταξύ, κι επίσημα ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η παραίτηση του Ζήση Βρύζα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βρύζας έχει δεχθεί μια άκρως δελεαστική πρόταση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έτσι ώστε να γίνει ο άμεσος συνεργάτης του Πορτογάλου στο τεχνικό τιμ. Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει λόγο για κοινή απόφαση των Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα για να χωρίσουν οι δρόμοι τους, στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε: "Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Πρόεδρος Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας αποφάσισαν απο κοινού να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο συνεργασίας για τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Παράλληλα ο κ. Βρύζας υπέβαλε την παραίτησή του από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστούν θερμά τον Ζήση Βρύζα για την καθοριστική συμβολή του στην υλοποίηση του πλάνου της τελευταίας τριετίας. Η συμμετοχή του υπήρξε πολύτιμη και η αγάπη του για την ομάδα αναμφισβήτητη. Του ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία στη συνέχεια".
Από την πλευρά του ο Ζήσης Βρύζας είπε στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ για το αντίο του: «Αποφασίσαμε από κοινού με τον Πρόεδρο να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ως μέλος αυτής της προσπάθειας, από διάφορες μάλιστα θέσεις (Ποδοσφαιριστής, Τεχνικός Διευθυντής, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος) πιστεύω ότι υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια, πάθος και υπευθυνότητα τον Σύλλογο.
Υπήρξε ταύτιση απόψεων στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά ακόμη κι όταν διαφωνήσαμε, προσπαθήσαμε να συνθέσουμε τις διαφωνίες μας για το καλό του ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι ότι ένας κύκλος έκλεισε κι ότι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Θόδωρο Ζαγοράκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου».