Επιστολή "Γαλανόλευκου Φάρου" προς πρόεδρο ΕΠΟ κ.Πιλάβιο για τα εισιτήρια Κροατίας

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 9-7-10 Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΙΚΟΣΙ [220] ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ 7-9-10.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΓΩΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ,ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.
ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Π. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ.
Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ 'ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΑΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΩΣ ΕΝΑ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. ΣΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ. ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΣΧΗΜΙΑ.
Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ. ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ 2008 ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΡΟ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ-ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΩΡΑ.
ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΩΣΤΕ ΑΜΜΕΣΑ ΛΥΣΗ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ, ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΦΑΡΟΥ ΘΑ' ΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΠΙΑΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΗΣΕΤΕ.
ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.