Η Μπαρσελόνα ανακοίνωσε τη συμφωνία για τον Μαστσεράνο

O Χαβιέ Μαστσεράνο θα γίνει το τρίτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρσελόνα, ύστερα από τους Νταβίντ Βίγια και Αντριάνο Κορέια. Η πρώτη αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ ανακοίνωσε χθες το πρωί ότι συμφώνησε με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του 26χρονου αρχηγού της εθνικής Αργεντινής διευκρινίζοντας ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις του ποδοσφαιριστή.
Το κόστος της μεταγραφής δεν ανακοινώθηκε, αλλά σύμφωνα με τις χθεσινές ισπανικές εφημερίδες ανέρχεται σε 22 εκατ. ευρώ. Η «Μπάρσα» έχει ήδη αποκτήσει τον φορ Νταβίδ Βίγια από τη Βαλένθια (για 40 εκατ. ευρώ) και τον Βραζιλιάνο μπακ Αντριάνο Κορέια από τη Σεβίλλη (για 9,5 εκατ.).
Στο μεταξύ, προς την έξοδο του «Καμπ Νου» βρίσκονται, εκτός του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που οδεύει προς τη Μίλαν, οι Αλεξάνταρ Χλεμπ και Μαρτίν Κάσερες. Ο 29χρονος διεθνής Λευκορώσος μέσος επέστρεψε από τον μονοετή δανεισμό του στη Στουτγκάρδη και διαπραγματεύεται με την Μπενφίκα.
Ο 23χρονος Ουρουγουανός δεξιός μπακ, που αγωνίστηκε δανεικός στη Γιουβέντους, θα παραχωρηθεί στη Σεβίλλη. Από την Μπαρτσελόνα έχουν ήδη αποχωρήσει οι Γιάγια Τουρέ (σ.σ.: πουλήθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι αντί 30 εκατ. ευρώ), Ντμίτρο Τσγκρίνσκι (σ.σ.: τον αγόρασε η Σαχτάρ για 15 εκατ. ευρώ) και οι Ανρί, Ραφαέλ Μάρκες, που αποδεσμεύθηκαν για να υπογράψουν στους Ρεντ Μπουλς της Νέας Υόρκης.
ΕΘΝΟΣΠΟΡ