«Τα καλύτερα μου χρόνια στην Μπαρσελόνα»

Η επιστροφή του Ροναλντίνιο στην Καταλωνία για το φιλικό της Μίλαν με την Μπαρσελόνα έφερε... ευχάριστες αναμνήσεις στον Βραζιλιάνο, ο οποίος δήλωσε πως τα πέντε χρόνια που φορούσε την φανέλα των «μπλαουγκράνα» ήταν τα καλύτερα της καριέρας του.
«Όπως γνωρίζετε όλοι, δεν έχω την συνήθεια να μιλάω πολύ και δεν μου αρέσουν τα "αντίο", αλλά θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία και να ευχαριστήσω όσους ήταν μαζί μου αυτές τις πέντε σεζόν που φορούσα την φανέλα της Μπαρσελόνα. Αυτά ίσως ήταν τα καλύτερα χρόνια της επαγγελματικής και προσωπικής μου ζωής. Πιστεύω ακράδαντα ότι διασκεδάζαμε πραγματικά τις στιγμές εκείνες που είχαμε μαζί», τόνισε σε ανοικτή επιστολή που έστειλε σε φίλους της Μπαρσελόνα ο Ροναλντίνιο, ενώ συνέχισε αναφερόμενος στην συνάντηση που θα έχει με παλιούς συμπαίκτες του αλλά και με τον πρόεδρο Σάντρο Ροσέλ, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που τον είχε φέρει στην Βαρκελώνη το 2003:
«Θέλω να πιστεύω ότι αυτή θα είναι μια συνάντηση με φίλους, η αναβίωση μιας παλιάς φιλίας και παλιάς σχέσης. Η επιστροφή στο "Καμπ Νου" είναι κάτι ξεχωριστό για εμένα. Προσφέρω μια ειλικρινή αγκαλιά στην Μπαρσελόνα και ειδικά στο πρόεδρο, Σάντρο Ροσέλ».
Το φιλικό της Μπαρσελόνα με την Μίλαν θα γίνει την Τετάρτη (25/08) και θα είναι στο πλαίσιο του Joan Gamper Τrophy, που γίνεται στην μνήμη του παλιού προέδρου των Καταλανών.